Als je besloten hebt het in 2021 anders te gaan doen

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 12:52

Als ondernemer wil je graag bezig zijn met je core business en die tijd wordt beperkt door administratieve taken!

Je mailbox zit vol! Iedereen wil iets van je maar het beantwoorden van die mail kost zoveel tijd!

Je moet iets aanleveren maar waar is dat document toch, je had het toch goed opgeslagen?

Het is 5 voor 12 !!

Je bent misschien recentelijk of al wat langer geleden ondernemer geworden, vol goede moed begonnen aan datgene waar jij goed in bent, dan herken je jezelf misschien wel in het bovenstaande!

Je bedrijf groeit en je realiseert je dat de administratie achter begint te lopen en dat je maandelijks (of ieder kwartaal) gehaast alles aan het bijwerken bent om de belastingdienst deadline te halen! 

Niet leuk! Dit is niet waarom je voor jezelf begon. 

Ik kan je helpen! Als ondernemer weet ik wat er op je afkomt en kan ik veel (maar zeker niet alle) backoffice taken voor je uit handen nemen, ik word namelijk wel blij van deze werkzaamheden!

Je bent inmiddels op mijn website, kijk hier rustig rond en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden laat hieronder dan een reactie achter voor een vrijblijvend gesprek.

In een gesprek wil ik graag inventariseren wat je doet, waar je tegenaan loopt, wat jouw energie kost, waar je energie van krijgt om zo te bepalen welke stappen als eerste genomen moeten worden om die tijd (en dus geld), overzicht en rust te creëren!

 

Tot snel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.