Een bezige bij...

Stilzitten is niet aan mij besteed. Er is altijd wel iets te doen. Dat is ook precies hoe ik in 2018 voorzichtig ben gestart als virtual assistant. 

In dat jaar was ik nog mede-eigenaar van een evenementen beveiligingsbedrijf en verantwoordelijk voor de gehele back office maar ik was van mening dat ik teveel stil zat en dan vooral in de wintermaanden. Vanuit dit bedrijf heb ik toen gezocht naar tijdelijke opdrachten als virtual assistant en in het najaar vond ik via een goede vriendin mijn eerste project. Direct daarna zag ik een leuke oproep voor een office manager op afstand - ter vervanging van een zieke medewerkster - ik reageerde, werd aangenomen voor maximaal een maand of 2 maar die 2 maanden werden er 6 en...

Het evenementenseizoen was inmiddels ook begonnen en dus had ik het extra druk maar ik genoot ervan om zoveel ballen in de lucht te houden, ik kreeg er energie van! 

Na het evenementenseizoen werd mijn contract als office manager wederom verlengd en momenteel werk ik er nog steeds. 

Wel veranderde mijn privé situatie en brak de Covid-19 / corona pandemie uit waardoor ik sneller dan de bedoeling was mijn eigen bedrijf heb opgericht als virtual assistant en het evenementen beveiligingsbedrijf helaas vaarwel moest zeggen. 

 

Maar nog steeds is stilzitten niet aan mij besteed dus heb ik me herpakt en vol overgave doorgewerkt aan mijn bedrijf. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mezelf nog verder te ontwikkelen en inmiddels kan ik zeggen dat ik het wel ga redden.