En toen wist ik het!

Gepubliceerd op 8 mei 2021 om 15:10

MEI '21 - Als je (na 18 jaar mede eigenaar te zijn geweest van een bedrijf in de reguliere-, en evenementen beveiligingsbranche) door een veranderde privé situatie ineens niet meer betrokken bent was het voor mij even snel schakelen. Wat nu??

 

Ik ben naar de Kamer van Koophandel gegaan omdat ik van mening was dat ik mijn diensten op het gebied van BackOffice ook voor andere bedrijven kon inzetten. En dat is ook zo!  Maar nu, nog geen jaar verder, is mijn beschikbare tijd ook maar beperkt en kom ik langzaam tot de conclusie dat mijn rugzak veel meer te bieden heeft als ik hier anders mee omga. Door het anders te organiseren kan ik straks nog meer ondernemers helpen met hun BackOffice. 

 

Vandaar dat ik nu besloten heb om mijn passie voor BackOffice & Beveiliging te combineren. Dat ga ik ook doen, omdat ik daarnaast, van mening ben dat de beveiliging daarin een stuk professioneler kan worden. 

 

Een paar weken geleden heb ik deze keuze gemaakt en vandaar dat ik nu druk bezig ben met het ontwikkelen van online programma's. 7 mei jl. heb ik mijn vragenlijst online gezet om onderzoek te doen naar de onderwerpen waaraan beveiligers behoefte hebben.  Hier komen leuke reacties op en geeft mij de nodige energie om verder te gaan met ontwikkelen.  

 

Mijn programma's hebben een logische opbouw. Dit ga ik doen door onderaan te beginnen en beveiligers die de stap naar ZZP willen maken te begeleiden zodat ze de juiste stappen zetten.

 

Een volgende stap is de ZZP’er middels mijn programma verantwoord door laten groeien naar een onderneming waar de BackOffice op orde is. De BackOffice is een doorn in het oog van vele ondernemers en ik wil ervoor zorgen dat je daar door de juiste documenten en programma’s geen buikpijn meer van hoeft te hebben! Door een juiste inrichting kan je veel tijd en dus geld besparen.

 

Uiteindelijk is mijn droom dat er een platform zal ontstaan waar alle professionals in de beveiligingsbranche samenkomen. Hier kunnen ze informatie vinden, programma’s volgen, relevante software aanschaffen, vacatures plaatsen en nog veel meer.

 

De lancering zal stap voor stap gaan plaatsvinden maar uiteindelijk hoop ik begin 2022 het platform te kunnen realiseren.

 

Wil je meer weten of meedenken laat het me vooral weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.